DIENSTEN

Bij Stal Hoveniers in Dordrecht bent u aan het juiste adres voor diensten als allround hovenier. Met een ervaring van meer dan 19 jaar en een brede vakkennis verzorgen wij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Wij leveren maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij al onze diensten als hoveniersbedrijf aanbieden tegen een concurrerend tarief. Kiest u ervoor om een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren dan kunt u nog verder besparen op de kosten. Dit maakt ons toegankelijk voor vrijwel elk budget.

De basis voor een geslaagde tuin begint natuurlijk bij het tuinontwerp. Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar weet u niet wat u met de tuin aan moet? Heeft u al een bestaande tuin, maar ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u uw tuin drastisch veranderen? Wij kunnen helpen.

Voor een succesvolle tuin is een uitgebalanceerde beplanting een eerste vereiste. Hierdoor vertoont de tuin of groenvoorziening in alle seizoenen een fraaie uitstraling. U kunt rekenen op de creativiteit van onze hoveniers om uw tuin vorm te geven.

Wilt u een klein terras of juist een groot terras om zo veel mogelijk gasten te kunnen ontvangen? Wij hebben ons gespecialiseerd in de aanleg van paden en terrassen in alle mogelijke legpatronen.

Stal Hoveniers, gespecialiseerd in