OVER STAL HOVENIERS

Frans Stal begon zijn hoveniersbedrijf in het jaar 2000 in Dordrecht met een Opel Kadett en een klein aanhangertje. In de loop der jaren is zijn bedrijf gegroeid en uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf. Stal Hoveniers biedt nu een breed scala aan diensten aan, van advies en ontwerp tot het leegtrekken en de complete aanleg van tuinen. Ook helpen wij klanten met het leggen van (sier)bestrating in alle mogelijke patronen en varianten.

Bij Stal Hoveniers zijn wij er trots op om de klant stap voor stap te begeleiden bij het ontwerpen van hun perfecte tuin. Dankzij onze ruime ervaring en professionele schetsen kunnen wij goed adviseren over hoe een tuin of groenvoorziening het best tot zijn recht komt. Wij verzorgen niet alleen het ontwerp en de aanleg, maar ook het onderhoud van de tuin, zowel incidenteel als op vaste momenten.

Stal Hoveniers is er voor grote klussen bij bedrijven en instellingen, maar ook voor kleinere klusjes in particuliere tuinen. Het bedrijf biedt een compleet scala aan diensten aan, van het zetten van schuttingen en het bouwen van overkappingen tot het kappen van bomen en het verzorgen van schilderwerk. Voor alles wat er in de tuin moet gebeuren, ben je bij Stal Hoveniers aan het goede adres.

Slogan van hovenier Dordrecht

“Van ontwerp tot realisatie, wij maken uw droomtuin werkelijkheid – Stal Hoveniers”

Uw achtertuin is meer dan alleen een stukje groen achter uw huis. Het is een plek waar u kunt ontspannen, tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuur. Bij Stal Hoveniers begrijpen we dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat uw tuin een verlengstuk wordt van uw huis en uw persoonlijkheid. Een plek waar u zich thuis voelt en waar u met plezier tijd doorbrengt.

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis en kunde om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Of u nu een strakke moderne tuin wilt, of juist een romantische en kleurrijke tuin, wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Stal Hoveniers, gespecialiseerd in